Εκτελεστικός Γραμματέας

Τηλέφωνο: 2713610102
e-mail: ektelestikos@ppel.gov.gr

Νικήτας Βαγγέλης

Ο Βαγγέλης Νικήτας γεννήθηκε στα Λαγκάδια και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Τρίπολης. Στη συνέχεια φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών.

Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς. Στη συνέχεια διορίστηκε ως εκπαιδευτικός και υπηρέτησε σε πολλά σχολεία της Αρκαδίας. Ήταν Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και εφέτος παρέδωσε την σκυτάλη της διεύθυνσης.

Στον εκπαιδευτικό χώρο ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό, εκλεγόμενος κατ’ επανάληψη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Αρκαδίας και αιρετός εκπρόσωπος τόσο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Ν. Αρκαδίας όσο και στο Α.Π.Σ.Υ.Π.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2002 και του 2006 – το 2006 πρώτος σε σταυρούς – και διετέλεσε Αντινομάρχης Αρκαδίας το 2005 και το 2007. Επίσης ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Σίδερη, διοικητική υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης και έχουν δυο κόρες, την Ιωάννα Χημικό και την Δήμητρα απόφοιτο της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top