Δευτέρα, 19 Αύγουστος, 2019
mythicalpeloponnese

Πρόγραμμα Invest in Peloponnese

H Περιφέρεια Πελοποννήσου πρωτοπόρος στις διαδικασίες προσέλκυσης επενδύσεων

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως η πρώτη στην Ελλάδα που ανέλαβε μια τέτοια πρωτοβουλία, άνοιξε τον δρόμο για να επιταχυνθεί η διαδικασία προσέλκυσης επενδύσεων στο έδαφός της. Στόχος μας είναι η έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας η οποία θα είναι προς όφελος των πολιτών, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αύξηση των εισοδημάτων τους.

Το πρόγραμμα Invest in Peloponnese, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους της Περιφέρειας. συνιστά μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προβολή των επενδυτικών ευκαιριών στις περιφερειακές ενότητες της Κορινθίας, της Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Λακωνίας. Με το Invest in Peloponnese, η Περιφέρεια Πελοποννήσου υλοποιεί τον στόχο της να λειτουργήσει ως αρωγός σε άμεσες επενδύσεις, εστιάζοντας αρχικά στην ανάπτυξη ακινήτων στον τομέα του τουρισμού, ως τοπικός εταίρος δυνητικών επενδυτών στην αξιολόγηση και τον σχεδιασμό της ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων.

Προχωρήσαμε σε αγαστή συνεργασία και έχοντας κοινή στόχευση με τους φορείς του ΤΑΙΠΕΔ, της ΕΤΑΔ, της ΥΠΑΑΠΕΔ και του Enterprise Greece. Ομάδα ειδικών με διεπιστημονικό χαρακτήρα διαμόρφωσε την επενδυτική μας στρατηγική και εμβάθυνε σε συγκεκριμένα – δημόσια καταρχήν – ακίνητα προκειμένου να τα ιεραρχήσει. Σχεδιάζουμε τα μελλοντικά βήματα διεύρυνσης του προγράμματος με τη συμπερίληψη αφενός ιδιωτικών ακινήτων και αφετέρου στόχευσης σε κλάδους πέραν του τουρισμού που σήμερα βρίσκεται στην προμετωπίδα της Στρατηγικής μας, όπως η αγροδιατροφή και οι υπηρεσίες.

Η ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας Invest in Peloponnese λειτουργεί πλήρως ενημερωμένη για τον επενδυτικό προορισμό «Πελοπόννησος» και τα πρώτα επιλεχθέντα ακίνητα προς αξιοποίηση.

Η σελίδα περιλαμβάνει προωθητικό υλικό, όπως φωτογραφίες, videos και ενημερωτικά φυλλάδια.

Επικοινωνία:
info@investinpeloponnese.gr

Eνημερωθείτε για τα Νέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αυτόματα στο email σας

X