Αίτηση-δήλωση κυψελών διαχείμασης το αργότερο μέχρι τις 20/01/2018 και για τη συμμετοχή στις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάσταση κυψελών) και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (Μετακινήσεις) για το έτος 2018 ΠΕ Αργολίδας

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Αργολίδας ενημερώνει τους Μελισσοκόμους ότι:
1. Όλοι οι μελισσοκόμοι – κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση-δήλωση κυψελών διαχείμασης το αργότερο μέχρι τις 20/01/2018 στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
Εξαιρούνται οι μελισσοκόμοι που θεωρούν το μελισσοκομικό βιβλιάριο από 01-09-2017
έως 31-12-2017.
Η Αίτηση-Δήλωση Διαχείμασης θα πρέπει να υποβληθεί απαραίτητα από όλους τους μελισσοκόμους, είτε επιθυμούν να ενταχθούν σε επιδοτούμενα προγράμματα, είτε όχι. Το έντυπο διατίθεται από τη ΔΑΟΚ Αργολίδας και από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ppel.gov.gr).

2. Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάσταση κυψελών) και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (Μετακινήσεις) για το έτος 2018.
Όσοι μελισσοκόμοι επιθυμούν να ενταχθούν στις παραπάνω δράσεις πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου (Τρίπολη)
μέχρι 20 Ιανουαρίου 2018.
Τα απαραίτητα έντυπα διατίθενται από:
• Το Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου
• Τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Αργολίδας
• Τον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ppel.gov.gr).

Meli 2018 δελτίο τύπου

Αίτηση για δράσεις 3.1, 3.2

Αίτηση διαχείμασης

Υπεύθ. δήλωση τιμολόγια

Υπευθ. δήλωση

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top