Ανάδειξη εργολάβων ψεκασμού δακοκτονιας, για τα Τμήματα «Αγαλιανή-Πρόδρομος» & «Βανάδα»

Χρόνος ανάγνωσης:

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε. Μεσσηνίας, ανακοινώνει ότι θα δεχθεί προσφορές για την ανάδειξη εργολάβων ψεκασμού δακοκτονιας, για τα Τμήματα «Αγαλιανή-Πρόδρομος» & «Βανάδα». Η κατάθεση των προσφορών γίνεται σε εφαρμογή της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης της υπ’αρ. 1004/26-02-2014 διακήρυξης.

Μαζί με τις οικονομικές προσφορές θα υποβληθούν και τα δικαιολογητικά του άρθρου 3 της διακήρυξης (1004/26-02-2014) που θα καλύπτουν τις υποβληθείσες προσφορές. Η λήξη της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών είναι 08-05-2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ .

Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στα γραφεία της ΔΑΟΚ Τριφυλίας  στις 08-05-2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. 

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ: Δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών καθαρισμού του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε Κορινθίας/Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κορινθίας/Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθ. 206 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ.143/Α΄).