Search
Close this search box.

Διακήρυξη Πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού σε ευρώ με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού κτιρίων στέγασης των υπηρεσιών της Π.Ε.Αργολίδας

Χρόνος ανάγνωσης:

Πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό σε ευρώ, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο και με υποβολή έγγραφων σφραγισμένων προσφορών, για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των κτιρίων στέγασης των Υπηρεσιών της Π.Ε.Αργολίδας, όπως περιγράφονται στο Παράρτημα Β΄ που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.
Η διάρκεια παροχής της υπηρεσίας καθαρισμού ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης και με δυνατότητα παράτασης αυτής μέχρι τρεις (3) μήνες χωρίς να γίνει υπέρβαση του ενδεικτικού προϋπολογισμού της δ/ξης, με τους ίδιους όρους και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Ο Προϋπολογισμός του έργου δεν μπορεί να υπερβεί το ποσό των τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ (32.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των κρατήσεων. Η ανωτέρω δαπάνη θα βαρύνει τον Τακτικό Προϋπολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ε.Φ. 3072 ΚΑΕ 0875.0001.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, Παραλιακή οδός Ναυπλίου-Ν.Κίου, τκ 21100, Ναύπλιο (κτίριο Α/β’ είσοδος/1ος όροφος/γραφείο Τμήματος Προμηθειών).

Δείτε την Διακήρυξη…

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top