Search
Close this search box.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Αργολίδας καλεί τους μελισσοκόμους να υποβάλλουν Δήλωση Διαχείμασης το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21/01/2019

Χρόνος ανάγνωσης:

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Αργολίδας καλεί τους μελισσοκόμους να υποβάλλουν Δήλωση Διαχείμασης το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21/01/2019.
Δεν είναι απαραίτητη η δήλωση διαχείμασης στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος έχει θεωρήσει το μελισσοκομικό του βιβλιάριο μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2018.
Η Αίτηση-Δήλωση Διαχείμασης θα πρέπει να υποβληθεί απαραίτητα από όλους τους μελισσοκόμους, είτε επιθυμούν να ενταχθούν σε επιδοτούμενα προγράμματα, είτε όχι. Το έντυπο διατίθεται από τη ΔΑΟΚ Αργολίδας και από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ppel.gov.gr).

Επίσης, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάσταση κυψελών) και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (Μετακινήσεις) για το έτος 2019.
Όσοι μελισσοκόμοι επιθυμούν να ενταχθούν στις παραπάνω δράσεις πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου (Τρίπολη)
μέχρι την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.
Τα απαραίτητα έντυπα διατίθενται από:
• Το Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου
• Τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Αργολίδας
• Τον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ppel.gov.gr).

Meli 2019 δελτίο τύπου

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top