54 οι νοσηλείες covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μέχρι και χθες Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου – 2.715 κρούσματα από 29 Αυγούστου έως και 4 Σεπτεμβρίου

Mε βάση τα στοιχεία που σε εβδομαδιαία βάση γνωστοποιεί ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, τα οποία αναφέρονται σε έκθεση του Οργανισμού που εκδόθηκε χθες Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το χρονικό διάστημα από 29 Αυγούστου έως και 4 Σεπτεμβρίου, διαπιστώθηκαν συνολικά 2.715 κρούσματα.

Στην σχετική ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, αναφέρεται ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, τα συνολικά κρούσματα ανά Π.Ε. ήταν, Αργολίδα 385, Αρκαδία 489, Κορινθία 584, Λακωνία 372 και Μεσσηνία 885.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις νοσηλείες στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου– συνολικά 54 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 5, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 22, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 8, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 7 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 8.

Την ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ:

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 – Εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top