9.000 μάσκες για τους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μεσσηνία, από το ΚΕΠΕΠΨΥ

Συνολικά 9.000 βαμβακερές μάσκες πολλαπλών χρήσεων θα διαθέσει σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μεσσηνία το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ).

Αυτό γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, ο εντεταλμένος για θέματα υγείας περιφερειακός σύμβουλος και γιατρός Αγγελος Χρονάς, με την ιδιότητά του και ως πρόεδρος του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, κατά την οποία έγινε αναφορά στις δράσεις του Κέντρου.

Ειδικότερα ο Αγγ. Χρονάς αναφέρθηκε στις δράσεις και κινήσεις εξωστρέφειας του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας προς την τοπική κοινωνία, παρουσίασε το νέο λογότυπο, τη νέα ιστοσελίδα και την σελίδα του Κέντρου στο facebook, ενώ αναφέρθηκε και στις δράσεις του, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της πανδημίας της Covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποίησε την προμήθεια από το Κέντρο 9.000 μασκών πολλαπλών χρήσεων με σκοπό την διανομή τους στην μαθητική κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μεσσηνία. Χαιρέτισε επίσης και την είσοδο τεσσάρων νέων μελών στη Γενική Συνέλευση της Αστικής Εταιρίας του ΚΕΠΕΠΨΥ και συγκεκριμένα των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας, όπως επίσης των Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγων Μεσσηνίας.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του Κέντρου, αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς επιβεβαίωσε, για μια ακόμη φορά, την συστράτευση της τοπικής Εκκλησίας στο έργο της πρόληψης κατά των εξαρτήσεων, αλλά και στις κινήσεις εξωστρέφειας του Κέντρου, χαιρετίζοντας κι αυτός την είσοδο τεσσάρων νέων φορέων, ως νέων μελών, στο Κέντρο Πρόληψης.

Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Σαράντος Μαρινάκης, εκπρόσωπος του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας στην διοίκηση του ΚΕΠΕΠΨΥ, εξέφρασε ικανοποίηση για το έργο που όλα τα μέλη του Κέντρου και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου επιτελούν.

Τέλος, ο ομόλογός του αντιδήμαρχος Δήμου Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Γαϊτάνης αναφέρθηκε στη σχέση συμπόρευσης του δήμου του με τους υπολοίπους φορείς που απαρτίζουν τη διοίκηση του Κέντρου και ευχήθηκε να απαλλαγούμε το συντομότερο από την πανδημία του κορονοϊού, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα των δράσεων του Κέντρου δια ζώσης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top