Search
Close this search box.
dromoi

Μικρά προβλήματα στην κυκλοφορία από την χιονόπτωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Χρόνος ανάγνωσης:

Μικρά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε Αρκαδία και Κορινθία έχουν προκληθεί από τις χιονοπτώσεις, ενώ στις υπόλοιπες Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου -όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας- η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται κανονικά, τόσο στα επαρχιακά όσο και στα εθνικά οδικά δίκτυα.

Ειδικότερα, στην εν λόγω ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

“Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήµερα Πέμπτη 2 Ιανουαρίου στις 8 το πρωί, µε τις Τεχνικές Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων, τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την Αστυνομική Διεύθυνση, η κυκλοφορία στα οδικά δίκτυα, επαρχιακά και εθνικά, διεξάγεται κανονικά στις Π.Ε. Αργολίδας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Πρόβλημα υπάρχει στην Π.Ε. Αρκαδίας, στην δασική οδό Βυτίνα – Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου και στην οδό από τις βίλες του Κωτσόβολου στο Μαίναλο από Ελάτη, Πυργάκι, όπου οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί όπως και ο δρόμος για τα Ανω Βέρβαινα.

Στην επαρχιακή οδό από Καρδαρά προς Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου η κυκλοφορία διεξάγεται µε αλυσίδες, όπως και στην παλιά Εθνική Οδό απὀ Κανδήλα προς Νεμέα.

Στην Π.Ε. Κορινθίας, λόγω καθίζησης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό από Τρίκαλα προς Καρυά. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα, Γκούρα – Δερβένι, Γκούρα – Λυκούρια και Γκούρα – Κιάτο”.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Scroll to Top