Search
Close this search box.
komy

Ευχαριστίες προς την Π.Ε. Αργολίδας από την ΚΟΜΥ Αργολίδας

Χρόνος ανάγνωσης:

Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκφράζει η επόπτρια της ΚΟΜΥ (Κινητή Ομάδα Υγείας) Αργολίδας Αικατερίνη Νέλλα, με σχετική επιστολή της στην οποία αναφέρεται στη συνδρομή της Π.Ε. Αργολίδας στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί η εν λόγω Ομάδα για τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, η επόπτρια της ΚΟΜΥ ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο “για τη συνολική συνεισφορά του στο έργο μας”, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην πιο κάτω επιστολή της:

“Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας κ. Μαλτέζο Ιωάννη για την συνολική συνεισφορά του στο έργο μας.

Η βοήθεια σας σε υλικοτεχνική υποδομή, σε διευκόλυνσή των υγειονομικών δράσεων της ΚΟΜΥ και η καθημερινή σας μέριμνα ζητημάτων που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι καθοριστική. Σας ευχαριστούμε θερμά”.

Με ανάλογη επιστολή της εξ άλλου, η επόπτρια της ΚΟΜΥ Αργολίδας εκφράζει ευχαριστίες και προς τις Αστυνομικές Αρχές της Π.Ε. “για την άμεση ανταπόκρισή τους και την συνολική συνεισφορά τους στην διαδικασία διεξαγωγής test covid-19”.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Scroll to Top