Search
Close this search box.
neaexodos ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ 1

Εργα ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα εξόδου στη οδό Ηρώων Πολυτεχνείου της Καλαμάτας

Χρόνος ανάγνωσης:

Ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες φρεζαρίσματος του ασφαλτοτάπητα που ξεκίνησαν και στο ρεύμα εξόδου της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου (Νέα Είσοδος) Καλαμάτας, προκειμένου να ακολουθήσει η διάστρωση με νέο ασφαλτοτάπητα.

Οι εργασίες αποτελούν μέρος της προϋπολογισμού 1.000.0000 ευρώ εργολαβίας που αφορά στη συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση της ασφάλειας στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας (στο τμήμα Καλαμάτα – Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Πύλος), η οποία χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της εν λόγω εργολαβίας, άμεσα προβλέπεται να ολοκληρωθεί και η ισοπεδωτική στρώση καθώς και η τελική ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας. Για το αρχικό τμήμα του ρεύματος εξόδου, μήκους 200 περίπου μέτρων, είχε συνεργασία σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος με τον διευθυντή της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Μιχάλη Βασιλειάδη, από τον οποίο ζήτησε την επίσπευση των εργασιών αντικατάστασης τμήματος αγωγού ύδρευσης στο εν λόγω τμήμα του δρόμου και την συμπύκνωση του υλικού πλήρωσης στην τομή της οδού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων Μεσσηνίας.

Η συνεργασία αυτή, σήμείωσε ο αντιπεριφερειάρχης χαρακτηριστικά, “επιβάλλεται από την ανάγκη η τελική ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου να μην παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, ούτε τώρα, ούτε μελλοντικά”.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΚ δεσμεύθηκε για την κατασκευή ενός άριστου ποιοτικά έργου, προσθέτοντας ότι αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί μεθαύριο Σάββατο 24 Ιουλίου.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Scroll to Top