Search
Close this search box.
forum

Περιβαλλοντική διαδικτυακή εκδήλωση από το Ινστιτούτο Σπάρτης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Χρόνος ανάγνωσης:

Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση της σειράς εκδηλώσεων “Ατζέντα για βιώσιμη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στην Λακωνία”, που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Σπάρτης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ), πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Θέμα της ήταν “Φωτιές, πλημμύρες και το νερό νεράκι: Πώς μπορούμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για την κλιματική κρίση”

Οι ομιλητές στην συγκεκριμένη διαδικτυακή ημερίδα ήταν οι βουλευτές Θανάσης Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ανδρέας Τσουκαλάς, ο προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του   Επιχειρησιακού Προγράμματος  Περιφέρειας Πελοποννήσου Αντώνης Ψαράκης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Μαντζουράνης, ο διευθυντής Δασών Λακωνίας Ηλίας Κοντάκος και ο πρώην γεωλόγος της ΠΕ Λακωνίας στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Παπαδουλάκης.

Συντονιστές της συζήτησης ήταν εκ μέρους του συνδιοργανωτή ΕΛΦΟΒΑ ο Γιώργος Κωστάκος και εκ μέρους του Ινστιτούτου Σπάρτης η πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστασία Κανελλοπούλου.

Οι επόμενες δύο προγραμματισμένες ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος του χρόνου , θα αφορούν στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στον τουρισμό και στην αγροτική οικονομία.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Scroll to Top