Αυτοψία σε αντιδιαβρωτικά έργα στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Αυτοψία σε αντιδιαβρωτικά έργα στον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Αυτοψία στα έργα αποκατάστασης των ζημιών από τη θαλάσσια διάβρωση, που βρίσκονται σε εξέλιξη κατά μήκος των ακτών του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης -από τα Μαύρα Λιθάρια έως και τα όρια Κορινθίας και Αχαΐας-, πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, από κοινού με τους αντιπεριφερειάρχες Υποδομών Χάρη Βυτινιώτη και Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα.

Η κατάσταση στην περιοχή, όπως επισημάνθηκε, είναι ιδιαίτερα σοβαρή καθώς μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα εμφανίζεται πρόβλημα στο παραλιακό οδικό δίκτυο, σε πεζοδρόμια μέχρι και σε σπίτια της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση των εν εξελίξει εργασιών αποκατάστασης που εκτελεί η Περιφέρεια, σκοπός είναι -όπως τονίστηκε σχετικά- “η αντιμετώπιση του φαινομένου της διάβρωσης των ακτών της Κορινθίας με επιπλέον μελέτες και έργα, για όλο το νομό”.

Τους αντιπεριφερειάρχες στην επίσκεψή τους συνόδευε κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Κορινθίας με επικεφαλής τους Διευθυντές Γιώργο Μουταφίδη και Νίκο Λούτα αντίστοιχα, καθώς επίσης και στελέχη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης υπό τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Σπύρο Αποστολόπουλο.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top