Αυτοψίες της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας σε αρδευτικά και οδικά έργα

Αυτοψίες της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας σε αρδευτικά και οδικά έργα

Αυτοψία διενήργησε σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου, η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα.σε δυο έργα που εκτελούνται από την Π.Ε.

Συγκεκριμένα, η αντιπεριφερειάρχης επιθεώρησε αρχικά τα αρδευτικά έργα του ΤΟΕΒ Ξυλοκάστρου, στις περιοχές Καρυώτικα, Βελανίδια, Μελίσσι και Πιτσά -ο προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται σε 700.000 ευρώ- συνοδευόμενη από τον επιβλέποντα μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Κορινθίας Κώστα Δημόπουλο, τον αντιδήμαρχο Ξυλοκάστρου _ Ευρωστίνης Σπύρο Αποστολόπουλο, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ρίζας Νίκο Γιάννου και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Κ. Γιαννακούλη.

Επί τόπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών και συγκεκριμένα για την περιοχή της Ρίζας όπου θα κατασκευασθεί  υδατοδεξαμενή με τα αντίστοιχα  δίκτυά της.

Ακολούθως, η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας επιθεώρησε τις εργασίες συντήρησης και σήμανσης στις επαρχιακές οδούς Κούτσι – Στιμάγκα και Βραχάτι – Νεμέα, έργο προϋπολογισμού 1,2 εκ ευρώ, συνοδευόμενη από τον ανάδοχο Κ. Μήλιο από τον οποίον ενημερώθηκε για την πρόοδο των εν λόγω εργασιών.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top