Αυξάνονται σε 4,5 δισ. ευρώ οι πιστώσεις του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα

Την αύξηση των πιστώσεων του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” από 2,5 δισ. σε 4,5 δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σε ομιλία του στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Στ. Πέτσας πρόσθεσε ότι η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση “ήδη βρίσκεται στην τελική φάση των υπογραφών” και θα εκδοθεί πολύ σύντομα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο υπουργός διευκρίνισε πως η αύξηση του “πακέτου” στον εν λόγω πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών θα προκύψει, αφ’ ενός μέσω της αύξησης, η οποία προβλέπεται στο πρόγραµµα σχετικά µε την υπερδέσµευση (overbooking) και αφ’ ετέρου μέσω των συνεργειών µε άλλα προγράμματα, της μεταφοράς δηλαδή έργων σε άλλα χρηµατοδοτικά εργαλεία.

Γνωστοποίησε δε ο Στ. Πέτσας την άµεση µεταφορά από το “Αντώνης Τρίτσης” έργων ύδρευσης ύψους 222.000.000 ευρώ στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ του ΕΣΠΑ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top