Αγορά ιατρικού εξοπλισμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την συνδρομή των δημόσιων δομών υγείας στην περιοχή της

Συμβάσεις συνολικής δαπάνης περί τα 57.600 ευρώ για την προμήθεια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού και ιατρικών εργαλείων, προς διάθεση σε δημόσιες δομές υγείας, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας -μετά από σχετική εισήγηση από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας-, υπέγραψε συμβάσεις, α) 6.200 ευρώ για αγορά κλιβάνου και 3.000 ευρώ για ιατρικά εργαλεία στην Οφθαλμολογική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, β) 12.400 ευρώ για λαπαροσκοπικά εργαλεία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, γ) 30.000 ευρώ για υπέρηχο στη Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας και δ) 6.000 ευρώ για ιατρικά εργαλεία για το τμήμα επειγόντων περιστατικών στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, μετά από εισήγηση του τεχνικού ασφαλείας της Περιφέρειας, υπέγραψε συμβάση 20.000 ευρώ το αντικείμενο της οποίας αφορά στην αντιμετώπιση αναγκών και ελλείψεων ως προς ζητήματα ασφαλείας στα κτήρια που στεγάζουν υπηρεσίες της, στην Αρκαδία.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top