Αναβάθμιση και ευπρεπισμός περιβάλλοντα χώρου Διοικητηρίου Καλαμάτας

Η αναβάθμιση και ο ευπρεπισμός, κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης που συγκάλεσε σήμερα Τρίτη 1η Ιουνίου, ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες, δεδομένου ότι άμεσα θα υλοποιηθεί το έργο διευθέτησης των ομβρίων και διάστρωσης με βιομηχανικό δάπεδο στο πάρκινγκ των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, ενώ θα καθοριστούν και οι θέσεις στάθμευσης, μέσω ανάλογης διαγράμμισης, στο πάρκινγκ υπαλλήλων και επισκεπτών στη νότια πλευρά του Διοικητηρίου.

Ειδικότερα, από τον Στ. Αναστασόπουλο ζητήθηκε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον ευπρεπισμό του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου του κτηρίου, με αναφορά στους χώρους όπου διενεργούνται καθημερινά τα rapid test για τον κορονοϊό από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Επιπλέον, δόθηκαν κατευθύνσεις για την ενίσχυση του πρασίνου στα παρτέρια, επί της οδού Ψαρών αλλά και σε άλλες θέσεις.

Στην ίδια σύσκεψη διευθετήθηκε και το ωράριο εργασίας του συνεργείου καθαριότητας, ως προς τις επεμβάσεις καθαρισμού στον περιβάλλοντα χώρο, οι οποίες -όπως τονίστηκε- θα πρέπει να γίνονται νωρίς το πρωί.

Συζητήθηκε εξ άλλου και το θέμα της συντήρησης των κλιματιστικών μηχανημάτων του κτηρίου, οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο και θα ολοκληρωθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με στόχο να είναι απρόσκοπτη η λειτουργία του συστήματος κλιματισμού του Διοικητηρίου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι διευθυντές Διοικητικού – Οικονομικού και ΓΟΕΒ Παμίσου Δημήτρης Μουντζούρης και Κώστας  Χρυσανθακόπουλος αντίστοιχα, ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top