Αναβαθμίζονται λειτουργικά και εκσυγχρονίζονται τα Κέντρα Υγείας της Λακωνίας

Ξεκίνησαν οι εργολαβίες λειτουργικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τριών Κέντρων Υγείας στην Π.Ε. Λακωνίας, με την εγκατάσταση -από την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας- των αναδόχων, η οποία έγινε την περασμένη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις που θα υλοποιηθούν αφορούν στα Κέντρα Υγείας Βλαχιώτη, Νεαπόλεως και Γυθείου στα δύο πρώτα με προϋπολογισμό εργασιών 200.000 ευρώ, ενώ στο τρίτο ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 192.000 ευρώ.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την έναρξη των εργασιών δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο οποίος σημείωσε ειδικότερα:

“Τα συγκεκριμένα έργα εκσυγχρονισμού και λειτουργικής αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας του νομού, περιλαμβάνουν σημαντικές εργασίες, που βελτιώνουν τις υποδομές παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης στους πολίτες των συγκεκριμένων περιοχών, αλλά και στους επισκέπτες τους.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της ΠΕ Λακωνίας, αλλά και τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας, για την καλή συνεργασία η οποία οδήγησε στην αδειοδότηση των υγειονομικών δομών, στην συμβασιοποίηση και στην έναρξη των έργων.

Σύντομα δε ολοκληρώνονται οι απαιτούμενες διαδικασίες και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα υπογράψει σύμβαση για την υλοποίηση των ανάλογων εργασιών και στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top