Από τις στροφές της Τσακώνας η κυκλοφορία προς Τρίπολη την ερχόμενη εβδομάδα, λόγω έργων στον νέο αυτοκινητόδρομο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου -και ώς την Παρασκευή 20 του μήνα- στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα (και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη), λόγω εκτέλεσης εργασιών στο ρεύμα προς Αθήνα, στο τμήμα από την γέφυρα της Τσακώνας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο των Παραδεισίων.

Συγκεκριμένα, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώθηκε ότι “από τη Δευτέρα (16.11.2020) έως και την Παρασκευή (20.11.2020) λόγω αποκλεισμού του τμήματος μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 210,0 (Α.Κ. Τσακώνας) και 198,3 (Α.Κ. Παραδεισίων με κατεύθυνση προς Αθήνα), η κυκλοφορία των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν”.

Αυτό σημαίνει ότι για την κίνησή τους προς Τρίπολη, Κόρινθο και Αθήνα, τα οχήματα θα πρέπει -το παραπάνω χρονικό διάστημα- να χρησιμοποιούν τον παλιό εθνικό δρόμο Καλαμάτας – Τρίπολης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top