Αποφάσεις στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μεθαύριο Πέμπτη – προγραμματικές συμβάσεις ενέκρινε χθες το σώμα

Σε κατεπείγουσα, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίασή του το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, γνωμοδότησε θετικά επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία ανεξάρτητου συστήματος φυσικού αερίου (ΑΣΦΑ), της “Διώρυγα Gas”, στη θέση Σουσάκι, στην Κορινθία.

Επίσης το σώμα προέβη στην έγκριση σύναψης προγραμματικών συμβάσεων Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα ενέκρινε την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας για συμπληρωματικές εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης.

Ακόμα, ενέκρινε σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης με αντικείμενο την προμήθεια υλικών για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου της λακωνικής πρωτεύουσας.

Τέλος, από το σώμα εγκρίθηκε τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας, για την προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καλού Νερού / Ελαίας, στον πιο πάνω δήμο της Μεσσηνίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top