Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 1η Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη α) στο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο αποκατάστασης των επαρχιακών οδών αρ. 48 και αρ. 49 από την γέφυρα Mπερτσιάς προς Νεοχώρι – Χώρα – Ράχες και Ελαία (όρια νομού Αρκαδίας), β) στο προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου των πυρόπληκτων περιοχών στην Δ.Ε. Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας, γ) στο προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης (κατά τμήματα ) στον οδικό άξονα Τρίπολη – Αστρος και δ) στο προϋπολογισμού 90.000 ευρώ έργο που αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής λυομένης κερκίδας στο γήπεδο Μελιγούς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ακόμα, στη σημερινή της συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό στο στάδιο ανάδειξης προσωρινού αναδόχου της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για το έργο αξιοποίησης και ανάδειξης του καταργημένου δικτύου σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Βέλου σε περιβαλλοντικό πάρκο.

Τέλος, μεταξύ άλλων, προέβη στην έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών με τίτλο “Ενέργειες Ευαισθητοποίησης”, στο πλαίσιο της δημιουργίας και διαχείρισης συστήματος διαχείρισης προορισμού (DMS) σε περιφερειακό επίπεδο, έργο συνολικού προϋπολογισμού 67.379,03 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top