Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Αποφάσεις για σημαντικά θέματα έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη συνεδρίασή της σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή πρότασης για την ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου του με προϋπολογισμό 26.000.000 ευρώ οδικού έργου που αφορά βελτιώσεις στο τμήμα Αγία Ελεούσα – Αρκαδικό.

Ενέκρινε επίσης την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βέλου – Βόχας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το προϋπολογισμού 330.000 ευρώ έργο αποκατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα και την προμήθεια μεταλλικής κερκίδας 510 θέσεων στο γήπεδο Ζευγολατιού.

Από την Επιτροπή εγκρίθηκε εξ άλλου και το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ελαφονήσου για την κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος, προϋπολογισμού 2.700.000 ευρώ.

Εγκρίθηκαν ακόμα, α) το πρακτικό αποσφράγισης προσφορών και η απευθείας ανάθεση, λόγω κατεπείγοντος, των έργων αποκατάστασης και προστασίας της δυτικής πτέρυγας της μονής Αγίου Νικολάου Καλτεζών, με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, β) το πρακτικό του σταδίου ανάδειξης προσωρινού αναδόχου στο προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ έργο επισκευής του κρηπιδώματος του παλαιού προσήνεμου μώλου στο λιμάνι της Κυπαρισσίας και γ)  το πρακτικό του σταδίου ανάδειξης προσωρινού αναδόχου στο έργο για την σταθεροποίηση των βραχωδών πρανών του κάστρου της Μονεμβασιάς.

Τέλος, εκτός ημερησίας διάταξης, έγινε η έγκριση του πρακτικού για οριστικό ανάδοχο στο έργο κατασκευής του γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top