Απολύμανση ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Κορίνθου

Απολύμανση ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Κορίνθου

Στην απολύμανση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Κορίνθου προέβη χθες Πέμπτη 2 Απριλίου η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, μετά από σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε πριν λίγες ημέρες προς τον αντιπεριφερειάρχη Τάσο Γκιολή. Σημειώνεται ότι απολύμανση των ασθενοφόρων θα πραγματοποιείται, κατόπιν συνεννόησης, κάθε εβδομάδα.

Επιπλέον, από την Περιφέρεια διατέθηκε για όλα τα κλιμάκια του ΕΚΑΒ υλικό προστασίας (γάντια, μάσκες, στολές) αλλά και απολύμανσης (αντισηπτικά κ.α.).

Με την αφορμή αυτή, ο Τ. Γκιολής, από κοινού με την αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα συναντήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με τον υπεύθυνο Κορινθίας του ΕΚΑΒ Νίκο Σαϊσανά.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας μετέφερε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα “στους μαχητές της «πρώτης γραμμής» καθώς και τα κλιμάκια του ΕΚΑΒ, για τη μεγάλη τους προσφορά τις ημέρες που διανύουμε”, ενώ από την πλευρά της η Α. Κόρκα δήλωσε πως και αυτή “θα είναι δίπλα τους, με όλες της τις δυνάμεις”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top