Απολύμανση στο Λιμεναρχείο και στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου με πρωτοβουλία της Π.Ε. Αργολίδας

Πρωτοβουλία που στόχο έχει την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού ανέλαβε η Π.Ε. Αργολίδας, στο πλαίσιο της οποίας συνεργεία απολύμανσης πραγματοποίησαν ψεκασμούς στο κτήριο του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.

Σε συνέχεια της απολύμανσης που έγινε τις προηγούμενες μέρες στα κτήρια των υπηρεσιών της, η Περιφερειακή Ενότητα ανταποκρίνεται άμεσα σε σχετικά αιτήματα και από άλλους φορείς, προσπαθώντας να συμβάλλει ουσιαστικά στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ηδη τις προσεχείς ημέρες προγραμματίζονται απολυμάνσεις στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε κτήρια των λοιπών δημοσίων υπηρεσιών.

Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη, ιδιαίτερα σε χώρους που εργάζονται αρκετά άτομα και προσέρχονται πολίτες για την εξυπηρέτησή τους.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στον εθνικό σχεδιασμό και συντονίζει τις ενέργειές της σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Υγείας.

Οπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, “βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη δοκιμασία. Με υπομονή, προγραμματισμό και υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top