Αρνητικά 120 rapid test που διενεργήθηκαν στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας

Αρνητικά αποδείχθηκαν στο σύνολό τους τα αποτελέσματα των 120 rapid tests για την covid-19, τα οποία με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη -και υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας-, διενεργήθηκαν σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη.

Τα εν λόγω τεστ διενεργήθηκαν, σε υπαλλήλους τόσο της Π.Ε. Λακωνίας, όσο των άλλων φιλοξενούμενων στο κτήριο υπηρεσιών.

Ο αντιπεριφερειάρχης, που υποβλήθηκε και ο ίδιος σε δειγματοληπτικό τεστ, αφού ευχαρίστησε την Σταθούλα Αραχωβίτη, υπεύθυνη συντονίστρια της Κινητής Ομάδας Υγείας Σπάρτης, καθώς και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της Π.Ε. Λακωνίας, σημείωσε μεταξύ άλλων:

“Αποτελεί προτεραιότητά μας, αλλά και καθήκον μας, η προστασία της υγείας των εργαζομένων, αλλά και η ασφαλής λειτουργία των υπηρεσιών μας. Για τον λόγο αυτό, στην Π.Ε. Λακωνίας εφαρμόζουμε όλα τα προληπτικά μέτρα και τα πρωτόκολλα που έχουν τεθεί από την Πολιτεία για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού. Αισιοδοξώ, ότι με λίγη ακόμα επιμονή και προσήλωση στα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας, θα βγούμε σύντομα νικητές από αυτήν την περιπέτεια”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top