Αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Θέματα που αφορούν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας απασχόλησαν τη συνάντηση εργασίας που είχαν σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Αρκαδίας, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αγγελος Χρoνάς και ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Διαμαντόπουλος, με τον αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας Δημήτρη Λαμπρόπουλο και τον διοικητικό διευθυντή της Ν.Μ. Κυπαρισσίας Θεόδωρο Ντέντε.

Ειδικότερα, στη συνάντηση -την οποία απασχόλησαν θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και το κληροδότημα Γ. Αλεξόπουλου του Θεμιστοκλέους- αποτυπώθηκαν οι ανάγκες της Νοσηλευτικής Μονάδας της Τριφυλιακής πρωτεύουσας (επέκταση, κληροδότημα κ.α.) και η αξία της επένδυσης για τον τοπικό πληθυσμό και την αυξανόμενη τουριστική κίνηση της περιοχής.

Εκ μέρους της Περιφέρειας μεταφέρθηκε η θετική στάση απέναντι σε όλα τα ζητήματα που αφορούν και στην 6η ΥΠΕ και στο υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων της.

Ο διοικητής της Ν. Μ. Κυπαρισσίας, από την πλευρά του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα “για την έμπρακτη υποστήριξή του και αρωγή προς τη Ν.Μ. Κυπαρισσίας το προηγούμενο διάστημα, με σειρά ενεργειών για την ενίσχυση του Νοσοκομείου”.

Οπως τονίστηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου “με πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας θα φανεί αρωγός, το επόμενο διάστημα, στην αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, εξετάζοντας το θεσμικό πλαίσιο και τις δυνατότητες χρηματοδότησης”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top