Χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ στην περιοχή της Μάνης καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής

Μία ακόμα περιοχή στην οποία υπάρχουν πολλές καταγγελίες για εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες διαδικτύου αποτελεί η εξαιρετικά τουριστική περιοχή της Μάνης.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπήρξαν, ειδικότερα, καταγγελίες ότι τουλάχιστον για μία τριετία έχουν ενημερωθεί, με σχετικό έγγραφο, οι αρμόδιοι οργανισμοί τηλεπικοινωνιών για “τεράστιο πρόβλημα µε τις χαμηλές ταχύτητες” σε περιοχές της Μάνης με έγγραφο “υπογεγραμμένο απο ιδιώτες και επαγγελματίες”.

Το εν λόγω έγγραφο, μάλιστα, συνυπογράφεται και απο τον διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών”, καθώς σε περιοχή της Μάνης “συντηρείται µετεωρολογικός σταθµός του Αστεροσκοπείου, ο οποίος προβλέπει τον καιρό για όλη την περιοχή και η ταχύτητα του διαδικτύου είναι τόσο χαμηλή που χάνει δεδοµένα ο σταθµός και δεν µπορεί να λειτουργήσει σωστά”.

Επιπλέον, γίνεται λόγος για ξενοδοχειακές μονάδες και άλλες επιχειρήσεις οι οποίες “λειτουργούν ουσιαστικά χωρίς ίντερνετ, αφού η κάθε σύνδεση, εξ αιτίας της χαμηλής ταχύτητας, µπορεί να εξυπηρετήσει το πολύ µέχρι 2 – 3 άτοµα”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top