Χαιρετισμός του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα σε επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, στην Καλαμάτα

Χαιρετισμός του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα σε επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, στην Καλαμάτα

Χαιρετισμό σε επιστημονική εκδήλωση που διοργάνωσε στην Καλαμάτα το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία, απηύθυνε προχθές Σάββατο, 24 του μήνα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο Π. Νίκας, που παρέστη στην εκδήλωση συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αγγελο Χρονά, επισήμανε την σημαντική συμβολή των οφθαλμιάτρων -και του ιατρικού κόσμου εν γένει- στην προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης.

Παράλληλα, ωστόσο, επισήμανε ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθίσταται αναγκαία η αναβάθμιση του επιπέδου παροχής υπηρεσιών υγείας, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια συνδράμει όσο μπορεί προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή στα όργανα διοίκησης των δομών υγείας εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, από την οποία διατίθενται σημαντικές πιστώσεις για την βελτίωση των υποδομών, αλλά και την επαρκή στελέχωση -όπως έπραξε τα προηγούμενα χρόνια η Περιφέρεια Πελοποννήσου:

“Στα Δ.Σ. των νοσοκομείων πρέπει να μετέχουν οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών και όχι οι εκπρόσωποι των βουλευτών” τόνισε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top