Χαιρετισμός του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην 19η γιορτή σύκου, στον Πολύλοφο

Χαιρετισμός του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην 19η γιορτή σύκου, στον Πολύλοφο

Για την γρήγορη υλοποίηση των έργων που αφορούν στην υδατοδεξαμενή και τις υπόλοιπες συνοδές της υποδομές στο Τρίκορφο δεσμεύτηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στον χαιρετισμό του κατά την 19η γιορτή σύκου, στον Πολύλοφο Μεσσηνίας, το βράδυ χθες Πέμπτη 18 Αυγούστου.

Ο περιφερειάρχης, σημείωσε ότι τα πιο πάνω έργα θα επιδιωχθεί να ξεκινήσουν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη την δαπάνη της οποίας καλύπτει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Πρόσθεσε παράλληλα ότι θα γίνουν και παρεμβάσεις για την ενίσχυση του αγροτικού, αλλά και του επαρχιακού, οδικού δικτύου στην περιοχή.

Μιλώντας ο Π. Νίκας στην εν λόγω εκδήλωση -η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας, που συνέδραμε οικονομικά με περίπου 7.000 ευρώ- αναφέρθηκε σε “απολύτως επιτυχημένη η εκδήλωση, για μια μεγάλη αγροτική πανελλαδική έκθεση προβολής ενός σημαντικού από την αρχαιότητα αγροτικού προϊόντος, το οποίο μέχρι και τα μέσα του προηγούμενου αιώνα στήριξε οικονομικά πολλές οικογένειες στη Μεσσηνία”, όπως σημείωσε.

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι αν και η παραγωγή του σύκου έχει μειωθεί πλέον, παρ’ όλ’ αυτά εξακολουθεί να δίνει εισόδημα -“αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και υποδομές” τόνισε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό στην χθεσινή εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολυλόφου “Ο Άγιος Δημήτριος” με τους Δήμους Μεσσήνης και Καλαμάτας- απηύθυναν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Αναστασόπουλος, οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς και Μίλτος Χρυσομάλλης, οι δήμαρχοι Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος της ΣΥΚΙΚΗΣ Παναγιώτης Παπαγεωργίου, ενώ παρέστησαν ακόμα, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, Πρωτογενούς Παραγωγής Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολύς κόσμος.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top