Χείρα βοηθείας της Περιφέρειας στον ΟΑΕΔ για την απασχόληση των μακροχρόνια άνεργων

Την απασχόληση στην Π.Ε. Λακωνίας 7 μακροχρόνια άνεργων μεσήλικων ατόμων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Δύο εξ αυτών εντάχθηκαν στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, δύο ακόμα στην ΔΑΟΚ Λακωνίας και από ένας στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, την Διεύθυνση Διοικητικού και Οικονομικού και στο Τμήμα δια βίου μάθησης, Παιδίας και υποστήριξης της Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της άσκησης κοινωνικής πολιτικής, ήλθε σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ αξιοποιώντας πρόγραμμα του Οργανισμού για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου, καθώς και επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης” σημείωσε ο Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι τα άτομα που προσελήφθησαν απασχολούνται σε ειδικότητες που η Π.Ε. Λακωνίας χρειάζεται προσωπικό.

Ανάλογου είδους προσλήψεις, στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, έχουν ήδη γίνει -όπως επίσης θα γίνουν- και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top