Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των υπαλλήλων της Π.Ε. Κορινθίας

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, την περασμένη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Στην ίδια εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, έγινε και η βράβευση -από τον πρόεδρο του συλλόγου Ηλία Μιχόπουλο- 6 παιδιών εργαζομένων, τα οποία εισήχθησαν σε τριτοβάθμιες σχολές, κατά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα παιδιά των υπαλλήλων, τους οποίους και ευχαρίστησε στη συνέχεια καθώς -όπως είπε- “ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, στέκονται δίπλα του από την πρώτη ημέρα της θητείας του στη θέση αυτή. Αναγνωρίζω και σας ευχαριστώ που με εργατικότητα και καλή διάθεση προσπαθείτε μαζί μου, προκειμένου να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας και να δουλέψουμε προς όφελος των πολιτών του νομού μας”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων παρατήρησε ότι χρόνο με τον χρόνο μειώνεται ο αριθμός των προς βράβευση παιδιών, καθώς μετά την εφαρμογή του “Καλλικράτη”, όπως είπε, απομειώνεται το προσωπικό της Π.Ε. Κορινθίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top