Διαβούλευση της Περιφέρειας με τα Επιμελητήρια για το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027

Διαβούλευση με τα Επιμελητήρια των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων είχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σχετικά με το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στην παρέμβασή του, αναφέρθηκε σε μια ουσιαστική διαβούλευση προκειμένου να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος, εξ αιτίας και των οποίων δεν έχουν ολοκληρωθεί σημαντικά έργα υποδομών στην Περιφέρεια, όπως σημείωσε. Επιπλέον, ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε τα Επιμελητήρια συμμάχους της Περιφέρειας στην επιδίωξη για την οικονομική ανάπτυξή της.

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης συμμετείχαν, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Γιάννης Μπουντρούκας, ο πρόεδρος του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Κρητικός, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης και Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, οι Γιάννης Μεγρέμης και Πένυ Λάσκα ως εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας και Κορινθίας αντίστοιχα, καθώς και ο γενικός διευθυντής του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας) Γιάννης Σύρρος. Συμμετείχαν επίσης, ο διευθυντής της ΕΥΔΕΠ Αντώνης Ψαράκης με στελέχη της υπηρεσίας, ειδικοί σύμβουλοι διαχείρισης του προγράμματος ΕΣΠΑ 2021 – 2027 καθώς και σύμβουλοι της Περιφέρειας.

 

Τα βασικά σημεία της διαβούλευσης μπορείτε να δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top