Διενέργεια δειγματοληπτικού τεστ για την covid-19 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας

Αρνητικά αποδείχθηκαν στο σύνολό τους τα αποτελέσματα των 99 rapid tests για την covid-19, τα οποία με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη -και υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας-, διενεργήθηκαν σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη.

Τα εν λόγω τεστ διενεργήθηκαν, σε υπαλλήλους τόσο της Π.Ε. Λακωνίας, όσο και του Δήμου Σπάρτης, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και του ΚΕΣΥ Λακωνίας, οι υπηρεσίες των οποίων φιλοξενούνται στο κτήριο του Διοικητηρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης, που υποβλήθηκε και ο ίδιος σε δειγματοληπτικό τεστ, αφού ευχαρίστησε την Σταθούλα Αραχωβίτη, υπεύθυνη συντονίστρια της Κινητής Ομάδας Υγείας Σπάρτης, καθώς και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της Π.Ε. Λακωνίας, σημείωσε μεταξύ άλλων:

“Η σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας σαφώς προκαλεί σε όλους μας αισιοδοξία, αλλά δεν σηματοδοτεί και τη λήξη της πανδημίας. Αντιθέτως, θα πρέπει να μας κρατά σε συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση. Συνεπώς, είναι επιβεβλημένη η ανάγκη τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από την εξάπλωση της νόσου Covid-19. Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση θέτοντας την ασφάλεια των εργαζομένων και του συναλλασσόμενου κοινού ως άμεση προτεραιότητα”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top