Δημόσια διαβούλευση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από την Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΠΠΑ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η διαβούλευση εντάσσεται στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης, του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ).

Στην σχετική ανακοίνωση της πιο πάνω Διεύθυνσης επισημαίνεται ότι “κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων προκειμένου να γίνουν παρατηρήσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της Περιφέρειας στην σύνταξη του Περιφερειακού της Προγράμματος Ανάπτυξης”.

Για τη συμμετοχή στη διαβούλευση οι πολίτες και φορείς μπορούν να εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου www.ppel.gov.gr, στο μενού:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ -> ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ή απευθείας στο σύνδεσμο https://www.ppel.gov.gr/smpe-tou-periferiakou-programmatos-anaptixis-periferias-peloponnisou/

Η υποβολή των προτάσεων θα γίνεται μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2022, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση sec.dipa@prv.ypeka.gr με κοινοποίηση στην διεύθυνση kdebeli@arcadia.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top