Δύο ακόμα εκδηλώσεις ενημέρωσης για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon “Smart Bear” έγιναν στην Τρίπολη και στο Στενό

Δύο ακόμα εκδηλώσεις ενημέρωσης για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon “Smart Bear” έγιναν στην Τρίπολη και στο Στενό

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon “Smart Bear” διοργάνωσε την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Ιουνίου η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Αρκαδίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης.

Η εκδήλωση της περασμένης Τετάρτης έλαβε χώρα στο παράρτημα των ΚΑΠΗ Τρίπολης (επί της οδού Ρήγα Φεραίου 5) και αυτή της επόμενης ημέρας στο Στενό.

Σκοπός των δύο εν λόγω εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση των μελών του ΚΑΠΗ και των πολιτών γενικότερα σχετικά με τις παροχές και υπηρεσίες του πιο πάνω προγράμματος, στην παρουσίαση του οποίου υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή πολιτών προς τους οποίους αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα του ‘Smart Bear’, ενώ ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία απαντήθηκαν ερωτήσεις.

Οι παρευρεθέντες στις εκδηλώσεις αυτές διατύπωσαν έντονη επιθυμία για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ”Smart Bear”, ώστε -μέσα από τη χρήση καθημερινών ‘έξυπνων’ συσκευών- να πετύχουν μια υγιή και ανεξάρτητη διαβίωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σετ των έξυπνων συσκευών και η τεχνική υποστήριξη θα παρέχονται δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση της περασμένης Τετάρτης, στην Τρίπολη, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο προϊστάμενος του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας και ψυχολόγος της Ομάδας Εργου Νίκος Σωτηρόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του προγράμματος, ενώ ο Δήμος Τρίπολης εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης και των ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης Ηλία Κούρο.

Στην ανάλογη εκδήλωση, την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο Στενό, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Διαμαντόπουλος με την ιδιότητά του και ως Project Legal Signatory (PLSIGN) του προγράμματος, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Task Manager του έργου Σωτήρης Καμαρινόπουλος, ο προϊστάμενος του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας και ψυχολόγος της Ομάδας Εργου Νίκος Σωτηρόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του προγράμματος.

Παρόντες ήταν επίσης οι πρόεδροι του Στενού Ελένη Πρωϊμάδη, Αγιωργίτικων Γιώργος Διαμαντόπουλος, Παρθενίου Διονυσία Μπρούσαλη, Νεοχωρίου Χρήστος Γκοβέσης, Ζευγολατιού Κώστας Ντορόπουλος και Κερασίτσας Γιάννης Χασάπης.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προγραμματίσει στο επόμενο χρονικό διάστημα καινούργιες δράσεις ενημέρωσης κοινού με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος σε πολίτες οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από τη συμμετοχή τους στο ‘Smart Bear’, με την επόμενη να έχει προσδιοριστεί για την επόμενη Πέμπτη, 22 Ιουνίου, στην Κερασίτσα της Τεγέας, στο παράρτημα του ΚΑΠΗ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top