Δίπλα στις επιχειρήσεις η Περιφέρεια Πελοποννήσου, δήλωσε ο Τ. Γκιολής

Δίπλα στις επιχειρήσεις η Περιφέρεια Πελοποννήσου, δήλωσε ο Τ. Γκιολής

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και η Π.Ε. Κορινθίας συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα σε κάθε επιχείρηση που καταφέρνει να συντηρήσει το πρότερο ιστορικό της, χωρίς απολύσεις αλλά και με την σωστή μορφή παραγωγής, προκειμένου η ελληνική επιχειρηματικότητα όχι μόνο ν’ αντέξει αλλά και να είναι ένα από τα σκαλοπάτια βοηθείας που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας”.

Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής στη διάρκεια της επίσκεψής του, χθες Δευτέρα 6 Απριλίου στην εταιρεία Logifert ΕΠΕ -στην Κυρά Βρύση-, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των logistic με ειδίκευση στη διαμετακόμιση αγροτικών εφοδίων, ομογενοποίηση και συσκευασία λιπασμάτων και λοιπών εμπορευμάτων.

“Στην δύσκολη περίοδο όπου διανύουμε, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε -με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας- να συνεχίζουμε τη ροή του εμπορίου προς κάθε κατεύθυνση, στο εσωτερικό της χώρας μας, αλλά και στο εξωτερικό” πρόσθεσε ο Τ. Γκιολής ο οποίος συνεχάρη και ευχαρίστησε για την προσπάθειά του τον επιχειρηματία Γιώργο Μπερνάρδο.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top