Δωρεάν προβολή από την ΕΡΤ της τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα της ΕΡΤ απέστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με αφορμή την αποδοχή από το Δ.Σ. του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα του αιτήματος της Περιφέρειας για την δωρεάν προβολή της διαφημιστικής καμπάνιας που αφορά την τουριστική της προβολή και η οποία ξεκινά άμεσα.

Σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης στην επιστολή του προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΡΤ:

“Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όπου η Ελλάδα και η Περιφέρειά µας δοκιμάζονται σκληρά από την πύρινη λαίλαπα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου σας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για τη αμέριστη στήριξή σας, µέσω της δωρεάν προβολής της τουριστικής διαφημιστικής µας καμπάνιας.

Η συνεργασία µας θα είναι συνεχής και τα επόμενα έτη, µιας και η κρατική τηλεόραση ενισχύει συνεχώς την παρουσία της σε όλα τα επίπεδα ενημέρωσης στα παραδοσιακά αλλά και στα ψηφιακά µέσα και κερδίζει σταθερά την προτίμηση του εγχώριου και ξένου τηλεοπτικού κοινού.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε και στα µέλη του Δ.Σ. τις ευχαριστίες µας για την απόφαση δωρεάν υποστήριξης της πυρόπληκτης Περιφέρειάς µας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στα καθήκοντά σας”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top