Δράσεις για την οδική ασφάλεια από κοινού με Τροχαία και σχολές οδηγών προετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με στόχο την οδική ασφάλεια και γενικότερα την εμπέδωση της κυκλοφοριακής αγωγής, περιλαμβανόταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε σήμερα Παρασκευή, στην Τρίπολη, με τα προεδρεία των σωματείων εκπαιδευτών οδηγών από όλη την Περιφέρεια.

Οι εκπαιδευτές, από κοινού με την Τροχαία και τις Π.Ε. της Περιφέρειας, θα επεξεργαστούν ένα σχέδιο για τις πιο πάνω δράσεις, το οποίο θα συζητηθεί και θα αξιολογηθεί σε νέα συνάντηση που θα γίνει με τον περιφερειάρχη,

Στην ίδια συνάντηση, παρουσία και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθού, τέθηκαν επίσης τα θέματα της ταχύτερης έκδοσης των αδειών ικανότητας οδήγησης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και θέματα που αφορούν τους εξεταστές.

Σήμερα Παρασκευή, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας υπέγραψε απόφαση με την οποία επεκτείνεται μέχρι και τις 30 Απριλίου 2020 -ξεκινώντας από την 1η του ερχόμενου Οκτωβρίου-, η δυνατότητα διενέργειας, με έναν εξεταστή, των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών, αλλά και αυτών που επεκτείνουν τις κατηγορίες της άδειας οδήγησής τους, όπως και των ηλικιωμένων που θέλουν να ανανεώσουν την ισχύ της.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top