Ευχαριστίες, αλλά και αιτήματα, από τον δήμαρχο Βέλου – Βόχας

Την συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον καθαρισμό των ρεμάτων του Δήμου Βέλου – Βόχας που υπάγονται στην αρμοδιότητά της επισημαίνει ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκου σε σχετική ανακοίνωσή του, με την οποία ευχαριστεί γι’ αυτό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Ο δήμαρχος, ωστόσο, στην ίδια ανακοίνωση -την οποία κοινοποιεί και προς τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο  Γκιολή- εκφράζει την εκτίμηση ότι “οριστική λύση, πάντως, θα δοθεί με τα συνολικά έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης (διάνοιξη Περιστερώνα, εγκιβωτισμοί και διέξοδοι μικρότερων χειμάρρων σε υδατοδεξαμενές ανάσχεσης και κατόπιν οδήγηση του νερού στη θάλασσα)”.

Παρατηρεί δε ότι “απαιτείται πλήρης συνεργασία Περιφέρειας, Γ.Γ. Υποδομών και δήμου, μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος”, προσθέτοντας ακόμα πως “ο δήμος έχει κάνει γνωστό το τεράστιο πρόβλημα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, έχει καταθέσει μελέτες, έχει δεσμευμένα ποσά 2.500.000 ευρώ για Περιστερώνα και 700.000 ευρώ για Ζαπάντη (από Γ.Γ. Υποδομών) και αναμένει τις τελικές μελέτες – προτάσεις για δημοπρατήσεις και αναθέσεις έργων”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top