Ευχαριστίες από το Χιλιομόδι προς την Περιφέρεια για την δρομολόγηση της επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου

Τον χώρο στο Χιλιομόδι όπου βρίσκεται ο εγκαταλελειμμένος, τα τελευταία χρόνια, σιδηροδρομικός σταθμός επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Κανέλλο και τον αντιδήμαρχο Κορινθίων Δημήτρη Μπίτζιο.

Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη που πρόσφατα παρέδωσε ο ΟΣΕ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναφορικά με την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο, προβλέπει νέο σιδηροδρομικό σταθμό στο Χιλιομόδι και στάση.

“Η προοπτική αυτή, σίγουρα θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στην τόνωση της επισκεψιμότητας και την ανάδειξη των ανασκαφικών ευρημάτων της Αρχαίας Τενέας, η οποία απέχει μόλις 5 λεπτά από το σταθμό¨σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας εξέφρασε ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, σχετικά με τις εξελίξεις που -κυριολεκτικά- δρομολογούνται και για το Χιλιομόδι με την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο.

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top