Ευχαριστίες για το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων

Ευχαριστίες για την ένταξη της βελτίωσης του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων -έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ- στον σχεδιασμό υλοποίησης αθλητικών έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης.

Ο δήμαρχος, ειδικότερα, απευθύνει ευχαριστίες προς την Περιφερειακή Αρχή και ειδικότερα τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη και τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή, αναφέροντας τα εξής στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Ενα σημαντικό αθλητικό έργο άμεσης προτεραιότητας, η βελτίωση και συντήρηση του γηπέδου Αγίων Θεοδώρων», συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, εντάχθηκε στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς υλοποίηση, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού.

Το γήπεδο Αγίων Θεοδώρων αποτελεί έναν χώρο άθλησης μεγάλου αριθμού ατόμων από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και την ευρύτερη περιοχή. Υστερα από την πρόσφατη καταιγίδα ‘Γηρυόνης’ που έπληξε την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, τον Νοέμβριο 2019, το γήπεδο υπέστη πολλές και σοβαρές φθορές, ώστε να κρίνονται αναγκαίες οι εργασίες αποκατάστασης, που θα δημιουργήσουν και πάλι τις ιδανικές συνθήκες εκγύμνασης των αθλητών και των αθλητριών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα δρομολογήσουν τη διαδικασία, ώστε να εκπονηθεί η σχετική μελέτη και να προχωρήσει το έργο».

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top