Ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Π. Νίκα από τους προέδρους των Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών Πελοποννήσου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα απέστειλαν οι πρόεδροι των Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών Πελοποννήσου, με αφορμή την πρόσφατη απόφασή του με την οποία επεκτάθηκε μέχρι και τις 30 Απριλίου 2020 η δυνατότητα διενέργειας, με έναν εξεταστή, των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών, αλλά και αυτών που επεκτείνουν τις κατηγορίες της άδειας οδήγησής τους.

Στην επιστολή τους οι πρόεδροι αναφέρουν τα εξής:

Κύριε Περιφερειάρχα,

Η ταχύτατη αντίδρασή σας στα δίκαια αιτήματά μας, που έχουν κυρίως αντίκτυπο και στο κοινωνικό σύνολο, δείχνει την ευαισθησία σας με την άμεση επίλυση του προβλήματος, που ταλάνιζε τόσο εμάς, όσο και μεγάλο αριθμό Πελοποννησίων πολίτων, που για 12 μήνες τους στερούσε την έκδοση διπλώματος οδήγησης κάθε κατηγορίας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας διαβεβαιώσουμε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στις πρωτοβουλίες σας για την οδική ασφάλεια και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Πάντα με εφικτές προτάσεις θα είμαστε αρωγοί και συμπρωταγωνιστές στις προσπάθειές σας.

Οι Πρόεδροι των Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών Πελοποννήσου

Φώτης Παναγιωτίδης (Αργολίδας), Χρήστος Καλαμαράς (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Σκούπας (Κορινθίας), Θωμάς Κοντάκος (Λακωνίας), Σταυρούλα Μανούσου (Μεσσηνίας)”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top