Ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γ. Τρουπή

Ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα “για την στήριξη στον ρόλο και το έργο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας” απευθύνει, με επιστολή του, ο πρόεδρος του εν λόγω θεσμού Γιάννης Τρουπής.

Οπως επισημαίνει ο Γ. Τρουπής στην επιστολή του -την οποία κοινοποιεί επίσης προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλη Σκαντζό και τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας “Αρκαδία” Α.Ε. Παναγιώτη Μπούρα-, “η ανάγκη αυτή γεννήθηκε σε συνέχεια της συνάντησης που είχα μαζί σας, καθώς και με τον κ. Μπούρα και τον κ. Σκαντζό για το θέμα του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης”.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τονίζει στην επιστολή του τα εξής:

“Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη,

Με την παρούσα επιστολή νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω προσωπικά θερμά για τη στήριξή σας στον ρόλο και το έργο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Η ανάγκη αυτή γεννήθηκε σε συνέχεια της συνάντησης που είχα μαζί σας, καθώς και με τον κ. Μπούρα και τον κ. Σκαντζό για το θέμα του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης.

Η συμβολή και ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο έργο αυτό, με την χρηματοδότηση και εκπόνηση των απαραίτητων μελετών, μεταξύ των οποίων και η μελέτη βιωσιμότητας του Επιχειρηματικού Πάρκου, σε συνεργασία τότε με τον Δήμο Μεγαλόπολης, σε μια εποχή που πολλοί θεωρούσαν αυτήν την προσπάθεια «μάταιη», ήταν καθοριστική.

Γι’ αυτό και εκτιμώ ιδιαιτέρως, τόσο εγώ όσο και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, την κατανόηση και τη στήριξή σας για την συνέχεια που πρέπει να έχει αυτός ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο έργο που τώρα αποκτά εκ νέου «σάρκα και οστά» και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι η επικαιροποίηση της μελέτης βιωσιμότητας του έργου είναι λογικό να γίνει από τον φορέα που αρχικά εκπόνησε τη μελέτη, δηλαδή το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Στο πλαίσιο μάλιστα της εγκεκριμένης χρηματοδότησης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα επιδιώξει να αντιμετωπιστούν και άλλες ανάγκες που σχετίζονται με την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου.

Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση και την υποστήριξη και αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες.

Με εκτίμηση,

Για το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο πρόεδρος

Γιάννης Τρουπής”

 

Την επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γ. Τρουπή, μπορείτε να δείτε εδώ:

Επιστολή

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top