Ευχαριστήρια επιστολή προς τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας από την Γιάννα Αγγελοπούλου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βερούτη απέστειλε η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή της στη Λακωνία, όπου είχε συναντήσεις σχετικά με τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά της, η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” αναφέρει, ειδικότερα:

“Αγαπητέ κύριε αντιπεριφερειάρχη, Αγαπητέ Θόδωρε,

Εκ μέρους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία στη Σπάρτη, τον τόπο – σύμβολο γενναιότητας, αυτοθυσίας και αυταπάρνησης, που μας έμαθε να φυλάμε Θερμοπύλες, στη μακραίωνη και ταραχώδη διαδρομή της πατρίδας μας.

Στην περήφανη Λακωνική Γη, που είναι συνδεδεμένη με λαμπρές σελίδες της ιστορίας και της παράδοσης του τόπου μας, χάρη στο φρόνημα, τη δύναμη και την αντοχή των ανθρώπων της.

Ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Επανάσταση, είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε όλοι το παρελθόν μας, που μας κράτησε όρθιους μέχρι εδώ, αλλά με το βλέμμα μας στραμμένο στη νέα εποχή.

Είναι η στιγμή να ενώσει η Λακωνία όλες τις ζωντανές, αναπτυξιακές δυνάμεις της, για να κάνει κι άλλα βήματα προς το μέλλον. Να εκμεταλλευτεί τα σπουδαία πλεονεκτήματα, τις μοναδικές ιδιαιτερότητες, τον παραγωγικό πλούτο της, το φυσικό κάλλος της, ανοίγοντας δρόμους ελπίδας και προοπτικής.

Η Ελλάδα χρωστάει πολλά στους Λακεδαιμονίους. Και όλοι μαζί, χρωστάμε στη νέα γενιά, να αφήσουμε ένα θετικό αποτύπωμα σε ένα τόπο με μέλλον, έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αυριανής μέρας.

Η Εθνική Επιτροπή, και εγώ προσωπικά, είμαστε δίπλα σας, σε αυτή τη διαδρομή.

Με εκτίμηση και φιλία,

Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»”

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top