Εγιναν τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου γηπέδου στο Πλατύ Μεσσηνίας, από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα

Εγιναν τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου γηπέδου στο Πλατύ Μεσσηνίας, από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας εγκαινίασε χθες Κυριακή 13 Νοεμβρίου το πλήρως ανακατασκευασμένο από την Περιφέρεια γήπεδο ποδοσφαίρου στο Πλατύ του Δήμου Καλαμάτας.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 247.000 ευρώ, αφορά τόσο στην εγκατάσταση χλοοτάπητα, όσο και στην κατασκευή άλλων βοηθητικών υποδομών στον εν λόγω αθλητικό χώρο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις ήδη υλοποιημένες, τις σε εξέλιξη ευρισκόμενες, αλλά και στις προγραμματισμένες- παρεμβάσεις της Περιφέρειας όσον αφορά στην αναβάθμιση και ανακατασκευή αθλητικών χώρων στην Π.Ε. Μεσσηνίας, μεταξύ των οποίων το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το γήπεδο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, το γήπεδο του Μεσσηνιακού, τα γήπεδα στη Μεσσήνης, στην Ελαία, στον Μελιγαλά και αλλού. Επισήμανε δε ότι ανάλογες παρεμβάσεις γίνονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε αθλητικούς χώρους και σε όλες τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες. Πρόσθεσε δε ότι θα συνεχιστεί η στήριξη της Περιφέρειας προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν επίσης, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη, οι πρόεδροι της ομάδας του Ατρόμητου Ηλίας Σγουράκης και της Τοπικής Κοινότητας Σπύρος Μαρούλης, όπως και ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Χαντζής -με την ιδιότητά του ως μέλος του Δ.Σ. του Ατρόμητου- ενώ χαιρέτισε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Παρέστησαν ακόμα, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου, ο εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Τάσος Σαρδέλης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες, μέλη του αθλητικού σωματείου του Ατρομήτου κ.α.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top