Εγινε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα απόψε στη Μεγαλόπολη η κήρυξη της έναρξης των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ Junior 2021

Την έναρξη των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ Junior 2021, που θα διεξαχθούν στην πίστα μότοκρος της Μεγαλόπολης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου, κήρυξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης

Ας σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης θα είναι παρών και θα παρακολουθήσει, τόσο τους προκριματικούς αγώνες που θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο 31 Ιουλίου από τις 11 το πρωί ώς τις 5 το απόγευμα στην πίστα μότοκρος, όσο και τον κύριο αγώνα που θα λάβει χώρα μεθαύριο Κυριακή 1η Αυγούστου μεταξύ 11.30 το πρωί και 4.30 το απόγευμα. Μισή ώρα αργότερα θα ακολουθήσουν οι απονομές στους νικητές.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις περιπτώσεις θα τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποτροπή διάδοσης της covid-19.

To σημαντικό αυτό παγκόσμιο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Μεγαλόπολης, της ΔΕΗ, της ΑΜΟΤΟΕ (Aθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) και των δύο αθλητικών σωματείων που διοργανώνουν τον εν λόγω αγώνα τον Αρη Πεντέλης και την AΛΜΑ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) Μεγαλόπολης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top