Εγκαίνια του κόμβου Λυκοποριάς στην περιοχή Ξυλοκάστρου

Στα εγκαίνια του ανισόπεδου κόμβου Λυκοποριάς παρευρέθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, παρουσία του υφυπουργού Ερευνας Χρίστου Δήμα, του γενικού γραμματέα Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη και βουλευτών του νομού.

Πρόκειται για ένα έργο σημαντικό για όλη τη Δυτική Κορινθία, που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, βοηθά στην αποσυμφόρηση του Ξυλόκαστρου και της παλαιάς εθνικής οδού.

Ο ανισόπεδος κόμβος Λυκοποριάς της Ολυμπίας Οδού θα εξυπηρετεί πολλά χωριά και οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και περισσότερους από 8.000 κατοίκους. Με το έργο αυτό συντομεύεται η πρόσβαση προς δεκάδες παραθαλάσσιους και ορεινούς προορισμούς της περιοχής, ενώ παράλληλα αυξάνεται η οδική ασφάλεια.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το σημαντικό έργο για την περιοχή αλλά και για την Κορινθία γενικότερα και τόνισε ότι από πλευράς περιφερειακής Αρχής έχουν δρομολογηθεί σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της παλαιάς εθνικής οδού και γενικότερα του οδικού δικτύου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top