Εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Παραλίας με νίκη της Καλαμάτας επί του Λεβαδειακού

Εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Παραλίας με νίκη της Καλαμάτας επί του Λεβαδειακού

Με τον καλύτερο τρόπο εγκαινιάστηκε σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου, ο νέος χλοοτάπητας στο δημοτικό στάδιο Παραλίας, στην Καλαμάτα, καθώς στον μεσημεριανό αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League 2 μεταξύ Καλαμάτας και Λεβαδειακού -τον οποίον παρακολούθησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας- η ομάδα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας επιβλήθηκε με 1 – 0.

Ο νέος χλοοτάπητας -έργο που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με πάνω από 300.000 ευρώ και για το οποίο το μέλος του Δ.Σ. της μεσσηνιακής ομάδας Γιώργος Ράλλης εξέφρασε στον περιφερειάρχη Π. Νίκα τις ευχαριστίες της διοίκησής της- είναι ένα μόνο από τα έργα σε αθλητικές υποδομές που υλοποιεί αυτό τον καιρό στη Μεσσηνία η Περιφέρεια.

Τα υπόλοιπα είναι, τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Μεσσηνιακού και της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων στην Καλαμάτα, κι ακόμα τα γήπεδα στο Πλατύ και στην Ελαία, καθώς και ο αθλητικός χώρος στην Κυπαρισσία.

Στον προγραμματισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ωστόσο, υπάρχουν και άλλες παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές στη Μεσσηνία.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top