Εκδηλώσεις για παιδιά στη Μονεμβασιά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Europe in my Region / Η Ευρώπη στην περιοχή μου”

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας Europe in my Region / Η Ευρώπη στην περιοχή μου, με θέμα “Μονεμβασία, ένα πέτρινο καράβι που ταξιδεύει στο χρόνο” η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου συνεχίζει να διοργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις στην εν λόγω περιοχή της Λακωνίας.

Ετσι, μεθαύριο Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στην πλατεία του Ελκομένου Χριστού, στις 11.30 το πρωί, προγραμματίζονται διαδραστικές εκδηλώσεις, αφιερωμένες στα παιδιά της περιοχής.

Συγκεκριμένα το Σάββατο θα λάβει χώρα το διαδραστικό παιχνίδι “Ψάξε λέξη ταιριαστή στην Μονεμβασιά να βρεις”, μια ακροστιχίδα της Μονεμβασιάς, ο μύθος της Αρπαγης της Ευρώπης, γρίφοι και ομαδικά παιχνίδια, τα οποία μπλέκονται αρμονικά και ταξιδεύουν στο πέτρινο καράβι”.

Την Κυριακή, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα θα λειτουργήσει εργαστήρι κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας και αφήγηση παραμυθιού από τις Ομάδες κουκλοθεάτρου Κόκου – Μουκλό και Γουτού Γουπατού Project.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top