Εκφραση ευχαριστιών προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα από τον Δήμο Σπάρτης

Εκφραση ευχαριστιών προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα από τον Δήμο Σπάρτης

Ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα απηύθυνε ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, σε δηλώσεις που έκανε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην υπό κατασκευή Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων, στην Σκάλα του Δήμου Ευρώτα.

“Η συγκεκριμένη δομή, εντάσσεται στις υπόλοιπες που έχουν να κάνουν με το μεγάλο έργο της ΣΔΙΤ Πελοποννήσου. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα για όλες τις ενέργειες που έχει δρομολογήσει μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο θέμα, όσο και τον συνάδελφο δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη, που συνεχίζει να δέχεται τα απορρίμματα του δήμου μας”, δήλωσε ειδικότερα ο δήμαρχος Σπάρτης, τον οποίον συνόδευε κατά την αυτοψία στην μονάδα της Σκάλας ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Κανακάκος.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Σπάρτης προστίθεται ότι “κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς από την κατασκευάστρια εταιρεία και όπως όλα δείχνουν, στα τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσει η μεταβατική διαχείριση των απορριμμάτων στην μονάδα και ο Δήμος Σπάρτης θα ξεκινήσει να στέλνει εκεί τα απορρίμματά του”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top